Over ons

Uw betrouwbare partner voor precisiebewerking op locatie.

Over OSM International Services B.V.

Bij OSM opereert een team van gespecialiseerde vakmensen die, door gebruik te maken van mobiele werktuigmachines, op locatie alle voorkomende machinale bewerkingen kunnen uitvoeren. Ons team van gespecialiseerde vakmensen kunnen op locatie een breed scala aan machinale bewerkingen uit te voeren.

Onze benadering is gericht op efficiency en effectiviteit. We begrijpen dat tijd en kosten van cruciaal belang zijn in industrieën zoals de chemische en petrochemische sector, elektriciteitscentrales, staalverwerking, scheepsbouw, voedingsindustrie, offshore, en meer. Daarom hebben we ons gespecialiseerd in On-Site Machining, waarmee we demontage en transport naar een werkplaats vermijden, waardoor uw installatie minimaal buiten bedrijf wordt gesteld.

Ons team van VCA-gecertificeerde technici beschikt over diepgaande kennis en uitgebreide ervaring in verschillende industriële sectoren. Service, kwaliteit en veiligheid staan bovenaan onze prioriteitenlijst, en we streven er voortdurend naar om aan de verwachtingen van onze opdrachtgevers te voldoen.

Wat OSM onderscheidt, is onze capaciteit om op maat gemaakte oplossingen te bieden, zelfs in situaties met extreme maatvoeringen of speciale vereisten. We kunnen draagbare apparatuur ontwikkelen en produceren die specifiek is afgestemd op uw behoeften, dankzij onze uitgebreide kennis, geavanceerde apparatuur en materiaalvoorraad. Dit stelt ons in staat om werkzaamheden binnen afzienbare tijd op locatie voor u uit te voeren.

“ OSM is de partner om uw projecten efficiënt, kostenbesparend en met de hoogste kwaliteit uit te voeren.”

Andre de Bruin – Directeur